Tyck synd om mig...

...mamma!!
Det tyckte i alla fall B häromdagen.

M städade i lekrummet/kammar'n här hemma för att tjäna sig en hacka till en lego sats som han så gärna vill ha. (Vaddå barnarbete???)
B bestämde sig för att stjälpa till, som vanligt, och tippade ner M's legolådor från deras bord. Rakt ner i huvudet på storebror!!!
Varpå storebror börja yla och gråta, låter lite som en mistlur ungefär. B gör stora ögon och sen kommer han springande till mig, som sitter på köksgolvet, och kastar sig ner i mitt knä och buuhuu:ar lite så där lagom.
Efter kommer M som är både ledsen och arg, eftersom han VET att det blir  HAN som får plocka upp alla smålego bitarna trots att det är lillebror som haft ut dem.
Jag tittar då på B och säger:
-"Varför grinar du då? Det är väl inte du som fått legolådorna i huvudet??"
Då kliver B ur mitt knä, knatar in i kammarn/lekrummet, böjer sig ner, bonkar huvudet mot legolådorna och kommer tillbaka fejkgråtande till mig.

Då var det synd om B!! Han hade ju minsann också fått legolådorna i huvudet! Så det så!!

Barn är sååå rara, men inom glas och ram ska de vara, som min mamma brukar säga.


Tänke passa på att visa upp blondinen som huserar här hemma.
Hon är den snällaste man kan tänka sig, men otrooooligt dum!
Hon ger uttrycket "Dum blondin" ett ansikte!! Hon har tre hjärnceller och det är M,A och T. Det är nämligen det enda hon har i huvudet. Men hon är fin, min lilla skruffa. =o)
Lev väl!!

//Erika

Har ni sett på maken...

...s kort och vår lille B i sina glasögon???
Om inte får ni bilderna här. =o)Visst blev det fint? Det var första gången han gjorde ett kort helt själv UTAN inblandning av mig (eller M).
Visst är han snygg i sina glasögon??
En riktig 10 poängare tycker i alla fall mamma!


Lev väl!

//Erika

Djurljud i massor här hemma just nu...

Att M är en riktig pratkvarn är ju inte på något sätt en hemlighet. Alla som mött honom vet vad jag snackar om...
Nu har dessutom lille B börjat försöka lite mer på allvar börja prata han med, vilket underlättar det hela för mig som tidigare fick gissa hejfriskt vad ungen menade med; "Baampaajujooo" som ett exempel. Är det någon som har rätt lösning på ordet så meddela mig gärna, jag vill gärna veta vad han säger.

I fredags var vi, B, M och jag, hem till en kompis och tittade på deras små urgulliga kycklingar. (Säger hon som lider av fågelfobi!!!!) Därav alla djurljuden här hemma just nu.
Kycklingar låter t.ex. "Piiip, pieep, pyyyp"
Kossan låter: Moooouuu
Fåret låter: "Bä bä bä
Hönan låter: Babababbaabbaaaa
Men allra roligast låter tuppen!

KU....(paus)...KUUUUUUUUUUUU

Är det nån som har en tupp som låter så?? Och då menar jag ett fjäderfä.....

När vi var och handlade härom dagen fattade jag direkt vad B menade när han sa: "GoummGoumm". Så snälla mamma köpte lite goummgoumm och gav honom.


Måste passa på och be om ursäkt att jag inte har varit så rask med att uppdatera min lilla blogg. Men det har inte varit lätt med bruten höger handled att blogga. Nu har jag iofs varit gipsfri i tre veckor men då ska man liksom hinna komma ikapp med allt som blivit liggande under tiden. Och tiden, mina vänner, går otroooooligt fort!!
Se bara på mig, förra året fyllde jag 25 och i år blev jag helt plötsligt 41!!! Vart f-n tog mitt liv vägen??? Nån som har mött det någonstans, eller rent av stulit det?? Snälla lämna tillbaka det!! Jag vill helst leva det själv...

Tack för gratulationerna!!
Jag uppskattar dem verkligen, det känns bra att ha kompisar och vänner som ni!!

Min man uppvaktade mig med ett kort han gjort alldeles själv!!
Ska försöka hinna fota det imorgon och lägga ut det här i bloggen.

Lev väl kära vänner!!

Kram
Erika

Ps Goummgoumm är tuggummi. ;o) Ds.

RSS 2.0