Skapande i värmeböljan.

Nu har jag äntligen fått lite egen tid! Så då brukar jag passa på att pyssla lite.
Pojkarna och maken är hos farmor och farfar, men de kommer hem ikväll så nu tänkte jag hinna få ut mina små saker i bloggen också. Men vem i hela friden sitter inne och kollar bloggar i denna värme?? Möjligtvis då jag... Jag har väldigt svårt för värmen, jag lider och svettas määäängder.
Idag var tyckte jag nästan att eftersom jag kuckelurat inne hela gårdagen så  var jag idag helt enkelt tvungen att göra någon form av insats ute. Det blev att klippa gräsmattan färdigt... Urk!
Kan ju lugnt säga att den blev vattnad samtidigt, dock med saltvatten....

Nåja... Här är det jag knåpat ihop under gårdagen.

Först tre småblomkrukor.
Jag såg en i Scrappiz bloggen och blev eld och lågor! Här hade jag ju ett gyllene tillfälle att använda några av mina tusentals blommor. Sagt och gjort!Sen har vi tvenne små askar.

Sen har vi ett mugg-kort. Skeden har jag gjort själv, likaså tepåsen. Själva muggen har jag en mall till, som jag hittat på nätet någonstans.Om man drar i skeden eller thepåsen så kommer själva kortet upp där man kan skriva sin inbjudan på "afternoon tea". =o)

Ha det gott kära vänner och ta det lugnt i värmen!!

Lev väl!!

//Erika


Glad midsommar kära vänner!!

Jag hoppas innerligt att vädret blir bättre till imorgon.
Vi ska nämligen på bröllop då, och ingen vill väl att det regnar (eller hemska tanke SNÖAR!!) på ens bröllopsdag.

Här hemma har firandet varit tämligen lugnt. Inga större intag av något slag... Jo jag kanske överdoserade min potatis ranson till middagen. Jag äter nämligen inte sill, och inte hade vi något annat att äta till midsommar. Tack och lov äter ungarna sill, så jag fick klara mig med potatisen.


Lille B har varit i farten igen....
Just nu är det talet som används flitigast och allt klättrande har liksom lugnat ned sig. Puh!!

Storkusin A har varit på besök hos mormor idag och silat sand. A är en Ockelbo samlare av stora mått och sanden ska användas för att blästra gamla chassin och huvar.
Lille B bestämde sig för att idag skulle han minsann säga Ockelbo han också. Så han tittar in i garaget och utbrister glatt: "Ockebii". Varpå storkusin A säger att det heter OckelBO. Till svar får han från B; ockebii.
Nu utbryter kampen om vem som har rätt mellan de två kusinerna.
A: Ockelbo
B: Ockebii
A: Ockelbo
B Ockebii
A: Ockelbo
B: Ockebii
A: Kan du säga BOO B?
B: Booo
A: Ockelbo
B: OckeBII

Så jag tror nog att det var B som vann den kampen.

Glad midsommar och lev väl!!

//Erika

RSS 2.0