STORT och smått...

Att kvinnors "behag" har olika storlekar och olika former är allmänt känt. Om det nu är någon som missat detta så är ni nu härmed upplysta om detta faktum.

Mor i huset har fått fast jobb och kände sig för första gången på mååååånga år tvungen att inhandla lite nya kläder.
Sagt och gjort!
Hon plockade fram en katalog och ringde glad i hågen in en beställning på diverse klädesplagg. Med i beställningen slank även ner ett underklädes plagg.
Ja, jo eg. två eftersom det var en två-pack.

Paketet kom och löstes ut av en förväntansfull och lite nervös mor. Det kunde ju faktiskt hända att alla kläderna var för små och skulle skickas tillbaka.

Väl hemma så öppnades paketet och alla nya fina plagg plockades fram och ut ur sina plastpåsar. Sen följde sedvanlig "modevisning" för maken och barnen.
Maken var diplomastisk och tyckte allt satt bra och var fint, vad han eg tyckte förtäljer inte historien.
Sönerna var det väl lite si och så med. Den äldre var som vanligt uppe i det blå och hade ingen större koll på vad som hände. Den yngre däremot hade liiite bättre koll om än inte fullständig koll på mammas olika klädbyten.

Till sist så provade så den ena av de nya "tuttkassarna".
Mor i huset tyckte nog att det kändes lite för stor, trots att hon beställ sin vanliga kup-storlek.
Detta tillhör verkligen ovanligheterna!!! Mor själv tycker hon har alldeles för stora "behag" medan andra medlemmar av familjen (läs maken) tycker de är alldeles lagom. Mor brukar då säga till de övriga medlemmarna i huset att hänga två  fulla 1 liters mjölkförpackningar runt halsen med hjälp av ett tunt band. Då får de själva testa vad de skulle tycka om att konka runt på behagen som mor får göra varje dag.

Under tiden så stirrar lille sonen storögt på sin mor i sin nya och kanske liiite för stora behå. Han ser ut att fundera på huruvida mamma har rätt i att behån är för stor eller inte. Till sist kommer det:

-"Mamma! Dina bröstor är nog för små för den där behåån"

Lev väl kära vänner!

//Erika

Kommentarer
Postat av: SJ

Ja, dom välsignade barnen ;-D

Lev på den kommentaren och ta fram den när sötnosarna hänger i lampkronorna eller liknande ställen :-D

Grattis till den fasta tjänsten, de nya kläderna å dom små behagen ;-D

Ha en bra vecka :-)

2011-05-11 @ 07:42:48
Postat av: Annika N

Hahahaha... =D ja du har ju som vanligt ett sådant härligt beskrivande sätt av situationen!! Och så dessa härliga kommentarer du får! Tack för allt du delar vännen! =) Men duuu GRATTIS till fasta tjänsten!! Så härligt gött! Må så gott och va rädd om dig! Kramiz /Annika N

2011-05-16 @ 19:59:24
Postat av: annkan

asg

2011-06-06 @ 14:48:17
URL: http://annkan.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0